dröm man


okej 2pac, du slår rpattz..

perfekt


instagram

josefinkrantz
follow!

streeeess!

denna eviga sterss..
har så mycket att göra men ingen energi eller lust till något. fick hem omdömena igår. dom såg ganska bra ut. når målen i allt i matte för en gångskull haha! alltd något liksom :)
har fakiskt inte pluggat något denna veckan. slarv
igår var jag i kyrkan för information om volontär resan som vi ska göra till rumänien och sen skulle vi sklistra små etiketter på värme ljus som ska skickas ut till alla 14 åringar eller något sånt.. tja vi var typ 10st från början och det var 10 000 ljus. vi satt där från kl 18 till efter 22 .. krampi fingrarna jaaaa! haha men det var trevligt
jag är inte frisk

cuz i am fucking superwoman


MIN DRÖMMKLÄNNING!!

åååh! jag har tittat på denna ett tag men så försvann den men nu hitta jag den igen på nelly. dock, finns den bara i s/m kvar så vet inte om mina boobis hehe får plats då :(

vill haaaaaa!
känns dock lite lite ovärt att den kostar 2000 men vi får se :)

Längtar

Beställde faktiskt en tröja på nelly igår.. brukar aldrig beställa kläder men var bara tvungen!
Längtar tills den kommer :)

Ranja

I fredags red jag två grymma dressyrpass ute i paddocken i den härliga vårsolen på ranja :)
Det gick oväntat bra faktiskt. Första lektionen gick hyfsat bra men hon gick inte i tillräckligt bra form så att man kunde sitta ner på henne (hon är extremt skumpig och man kan bara sitte ner om hon går i riktigt bra form). Men andra lektionen gick hon jätte fint så jag kunde sitta ner på henne + inte ett enda kärringstopp! haha..
Hon tyckte det var lite jobbigt att behöva arbeta två timmar i rad så hon började slänga med huvet och lite så men det får man räkna med nästan :)

Dör vad snyggt!

( jag vet att kudden till höger ser ut som ett hakkors men det var ju självklart inte meningen gjorde den på sylöjden själv och såg det inte först men det var någon som sa det till mig. men men .. haha :) )

RSS 2.0